Skip to main content

Schenk een schoolkind een kaartje!

Waarom is schenken nodig?

Om het steeds weer mogelijk te maken dat Nicole & Martin een plek vinden bij een (vrije) school of op een andere lokatie, is er een garant staan nodig. Waar dit vroeger vanzelfsprekender ging, blijkt het nu een lastig te nemen drempel. Vandaar dat er geprobeerd is een garantiefonds in te richten door de Vrienden Nicole & Martin onder de hoede van 'Rond Ouder en Kind’, een zakelijke rekening waarin gescheiden en gealloceerd de stortingen gebruikt worden voor de organisatie en vooral de steun voor de schoolvoorstellingen. Het concept van Nicole & Martin is, dat zij zelf het financiële risico nemen voor de openbare voorstellingen, maar dat zij de garantie krijgen voor de financiën van de twee schoolvoorstellingen: 2 x min. 330 kaarten x € 11,- = € 7260,- Dat is veel geld voor een school, maar dat zijn ook veel kinderen in een tent. En dus worden de plaatsen en de kosten gedeeld met verschillende scholen. Een verbindende en feestelijke kans. Maar voor sommige scholen veel geld, want daarbij komt nog het vervoer….

Wij willen de scholen met hun krappe cultuurbudget helpen, zodat de drempel lager kan worden en de kaarten voor de schoolvoorstellingen per kind goedkoper kunnen worden.
Natuurlijk zetten scholen ook zelf acties op poten. Maar het drukke dagelijks bestaan op scholen maakt dit lastig. En de wetgeving laat het niet toe dat scholen tussentijds geld aan ouders vragen. Vandaar deze sponsorvraag, naast de subsidieaanvragen die wij telkens bij iedere gemeente doen. Uw gift is van harte welkom! U bent vanzelfsprekend vrij om een kaartje van € 11,- , meerdere kaartjes of een ander bedrag te schenken.

Of u kunt uw donatie overmaken op:
banknummer NL49INGB0398172013
t.n.v. Rond Ouder en Kind
o.v.v. Vrienden Nicole Martin

  Dank u wel! 

Bouw aan de verbinding! 

Door de afhankelijkheid van Nicole & Martin, voor op- en afbouw, voor de lokatie, wekt dit de inzet van bv. ouders van een school.
Door de samenwerking, van te voren of tijdens de opbouw, ontstaan dwarsverbanden binnen een school. Men leert elkaar kennen of ongekende expertise van ouders wordt ontdekt. Rijkdom die de school soms niet kende! De verbindingen die dan ontstaan, blijven naast de warme herinneringen voor de school als kracht en hulp achter! Zo werkt de komst van Nicole & Martin gezond voor een schoolgemeenschap. Ze laten daarmee vreugde achter!

Wil je organiseren?

Nicole & Martin ontvangen betekent voorbereiding, maar het is vooral super leuk en inspirerend om aan te werken! De Vrienden delen hun ervaringen graag met nieuwe kwartiermakers in Nederland & België. Dat is bijvoorbeeld een vergunning aanvragen, een bouwploeg regelen, de schoolgemeenschap betrekken, persbericht schrijven, andere scholen uitnodigen om te komen kijken! Zo scheppen we samen warme herinneringen! Heb je plannen? Wensen? Vragen? Neem contact op!

© Jelka Matlung

Jouw ervaring & expertise zijn welkom!

Heb je ervaring met fondsenwerving of direct marketing of wil je gewoon in de poule voor een dagje bouwen aan de Witte Tent? Daar zijn we namelijk altijd heel blij mee! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© Jelka Matlung

Organiseer een actie

Alle donaties zijn welkom! Maak of organiseer iets met je klas! Organiseer een bake sale, een sponsorloop of iets wat je zelf leuk vindt. In overleg vermelden we de opbrengst en besteding aan alle vrienden op deze site. Ons banknummer is:
NL49 INGB 0398172013 t.n.v. Rond Ouder en Kind, o.v.v. Vrienden Nicole Martin.

Kom in actie als bedrijf

Alle beetjes helpen, maar hulp in natura of grotere sponsorbedragen zijn natuurlijk ook welkom. Wil je ook bijdragen? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Rein uit Kapelle

Stuur ons je fanmail

Leuk als je laat zien wat Nicole & Martin voor jou betekenen. Je tekening, filmpje of verhaal is welkom. Op de website komt een galerie voor alle fanmail ;-)
Aanleveren via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.