Help met een donatie

Er komt best wat kijken bij het ontvangen van Nicole & Martin maar het is ook super leuk om aan te werken! De Vrienden delen hun ervaringen graag met nieuwe kwartiermakers in Nederland & België. Dat gaat over dingen als vergunning aanvragen, een bouwploeg regelen, de schoolgemeenschap betrekken, persbericht schrijven, misschien wil je ook wel andere scholen uitnodigen om te komen kijken? Met jouw donatie helpen we ontvangende scholen op weg.

© Jelka Matlung

Jouw ervaring & expertise zijn welkom!

Heb je ervaring met fondsenwerving of direct marketing of wil je gewoon in de poule voor een dagje bouwen aan de Witte Tent? Meld je aan via het contactformulier.

© Jelka Matlung

Organiseer een actie

Alle donaties zijn welkom! Maak of organiseer iets met je klas! Maak jongleerballetjes of armbandjes, organiseer een bake sale of een sponsorloop. Over de opbrengst en besteding melden we alle vrienden op deze site. Ons banknummer is:
NL71 INGB 0005 0124 78 t.n.v. Stichting Ultramarijn, o.v.v. Vrienden Nicole Martin

© De Jong One!

Kom in actie als bedrijf

Alle beetjes helpen, maar hulp in natura of grotere sponsorbedragen zijn natuurlijk ook welkom. Zo werkt De Jong One! op vrijwillige basis onze website bij. Wil je ook bijdragen? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Rein uit Kapelle

Stuur ons je fanmail

Leuk als je laat zien wat Nicole & Martin voor jou betekenen. Je tekening, filmpje of verhaal is welkom. Op de website komt een galerie voor alle fanmail ;-)
Aanleveren via het contactformulier