Skip to main content

Schenk met je hart!

Covid-maatregelen belemmeren podiumkunstenaars enorm. Zeker als je ook nog eens internationaal toert, zoals Nicole & Martin – overal zijn de maatregelen weer anders. In 2020 moesten door heel Europa 63 shows worden geannuleerd: 19.000 kaartjes konden niet worden verkocht. Ook mochten er minder mensen per voorstelling worden toegelaten. Al met al een verlies van 50% van inkomsten, terwijl de vaste kosten gelijk bleven. Donaties zijn dan ook nog steeds welkom! Vrienden van Nicole & Martin kunnen met jouw steun ontvangende scholen in Nederland op weg helpen.

Liever niet via iDeal betalen? Dan kunt u uw donatie overmaken op:

Stichting Ultramarijn (kvk 4120 5864)
banknummer NL71 INGB 0005 0124 78
o.v.v. Vrienden Nicole Martin

               Dankjewel! 

Creëer warme herinneringen!

Nicole & Martin ontvangen vraagt een beetje voorbereiding, maar het is vooral super leuk en inspirerend om aan te werken! De Vrienden delen hun ervaringen graag met nieuwe kwartiermakers in Nederland & België. Dat gaat over dingen als vergunning aanvragen, een bouwploeg regelen, de schoolgemeenschap betrekken, persbericht schrijven, misschien wil je ook wel andere scholen uitnodigen om te komen kijken? Zo scheppen we samen warme herinneringen! Heb je plannen? Wensen? Vragen? Kom maar op!

© Jelka Matlung

Jouw ervaring & expertise zijn welkom!

Heb je ervaring met fondsenwerving of direct marketing of wil je gewoon in de poule voor een dagje bouwen aan de Witte Tent? Meld je aan via het contactformulier.

© Jelka Matlung

Organiseer een actie

Alle donaties zijn welkom! Maak of organiseer iets met je klas! Maak jongleerballetjes of armbandjes, organiseer een bake sale of een sponsorloop. Over de opbrengst en besteding melden we alle vrienden op deze site. Ons banknummer is:
NL71 INGB 0005 0124 78 t.n.v. Stichting Ultramarijn, o.v.v. Vrienden Nicole Martin

© De Jong One!

Kom in actie als bedrijf

Alle beetjes helpen, maar hulp in natura of grotere sponsorbedragen zijn natuurlijk ook welkom. Zo werkt De Jong One! op vrijwillige basis onze website bij. Wil je ook bijdragen? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© Rein uit Kapelle

Stuur ons je fanmail

Leuk als je laat zien wat Nicole & Martin voor jou betekenen. Je tekening, filmpje of verhaal is welkom. Op de website komt een galerie voor alle fanmail ;-)
Aanleveren via het contactformulier